2020 Rudens semestro studijos perkeliamos į nuotolį - VDU Ekonomikos ir vadybos fakultetas

2020 Rudens semestro studijos perkeliamos į nuotolį

Daugėjant Covid-19 atvejų Universitete bei siekiant apsaugoti brangiausio mūsų turto – bendruomenės narių sveikatą, bendru universiteto ir fakulteto administracijos nutarimu skelbiame, kad nuo spalio mėn. 26 d. studijos (paskaitos ir seminarai) iki šio semestro pabaigos yra perkeliamos į nuotolį. Nuotoliniu būdu vyks ir visi atsiskaitymai. Apie konkrečių dalykų studijų proceso eigą informacijos ieškokite studijų dalykų Moodle paskyrose.

 

Studentams, kuriems iki šiol vyko „gyvos“ paskaitos, buvo išsiųsta apklausa, kurios duomenimis, tik dviejuose dalykuose daugiau studentų pageidavo gyvo kontakto, o visuose kituose dauguma – paskaitų nuotoliniu būdu, taigi tokiu sprendimu atliepiame ir Jūsų lūkesčius užtikrinant saugumą.

 

Taip pat informuojame, jog EVF dekanatas nuo spalio mėn. 26 d. dirbs nuotoliniu būdu. Šiuo laikotarpiu prašome su dekanato darbuotojais suderintus ir parengtus dokumentus (pvz. prašymus, praktikos sutartis ar pan.) siųsti el.būdu  EVF dekanato darbuotojų nurodytais kontaktais. Tokiu būdu bus užtikrintas kuo mažesnis žmonių srautų judėjimas, būtinas viruso plitimo prevencijai. Kilus klausimams skambinkite, o esant būtinybei susitikti – registruokitės iš anksto nurodytais kontaktais.

 

Šiuo laikotarpiu linkime išlikti sąmoningais bei laikytis rekomendacijų, kurios padėtų likti sveikais ir sumažintų riziką užsikrėsti COVID 19 infekcija: laikytis saugaus fizinio atstumo, dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones (veido kaukes, respiratorius ar kitas priemones), taip pat reguliariai plauti rankas ir, jei jaučiate peršalimo ar kitų užkrečiamų ligų simptomus, likti namuose.

 

Tikimės supratingumo, linkime išlikti sveikiems bei lauksime Jūsų sugrįžtant!

Keičiantis situacijai – nedelsiant informuosime.

 

Jumis besirūpinanti

VDU Ekonomikos ir vadybos fakulteto administracija

 

Aktualios nuorodos